Automatisering is nog nooit zo eenvoudig geweest
 


Op de hoogte blijven?

Uw emailadres:

Automatisering is nog nooit zo eenvoudig geweest

Automatisering kan veel eenvoudiger.

  • Applicaties moeten doen wat ervan wordt verwacht
  • Applicaties moeten meebewegen met veranderende wensen uit de organisatie of haar omgeving
  • Kosten van applicaties moeten opwegen tegen de voordelen die ermee worden behaald
CrossmarX presenteert daarom de Application Engine, een nieuw gepatenteerd hulpmiddel voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Met de Application Engine worden automatiseringsprojecten weer leuk. Uw (tussen)resultaten zijn razendsnel zichtbaar en het gemak waarmee aanpassingen kunnen worden gedaan, zorgt voor optimale betrokkenheid. Dit maakt projecten beheersbaarder en goedkoper.

De CrossmarX Application Engine is al jaren aantoonbaar de snelste ontwikkelomgeving van Nederland. 3 maal achter elkaar heeft CrossmarX overtuigend de RAD Race gewonnen. Een wedstrijd waarin diverse gereedschappen voor de ontwikkeling van business-applicaties met elkaar worden vergeleken. Concurrerende tools waren o.a. Microsoft .NET, Oracle, Unisys en Ruby on Rails. De wedstrijden hebben bewezen dat de CrossmarX Application Engine het meest geavanceerde ontwikkelgereedschap is voor uiteenlopende bedrijfsapplicaties dat momenteel op de markt aanwezig is. De Application Engine is effectief, flexibel, makkelijk en vooral leuk.

De Application Engine is beschikbaar voor een ieder die zelf de regie over zijn automatiseringsprojecten wil behouden. De Application Engine is toegankelijk via het Internet. U kunt gratis uw applicaties ontwikkelen en testen. Als een applicatie gereed is, kan deze gedownload worden of op een van onze machines in productie worden genomen. Pas op het moment van ingebruikname is een licentievergoeding verschuldigd.

U bepaalt zelf hoe u uw applicatie wilt laten ontstaan:

  • u kunt zelf de applicatie bouwen
  • u kunt de applicatie samen met CrossmarX of een van onze partners ontwikkelen
  • u kunt de ontwikkeling volledig uitbesteden
U kiest. U heeft de regie. Hoe meer u zelf doet, hoe leuker wij dat vinden. Maar we zijn altijd beschikbaar om u verder te helpen.

Wilt u aan de slag?
CrossmarX biedt 2 efficiƫnte workshops aan.

  • De "Direct aan de slag" workshop is er voor individuen die zelf de mogelijkheden van de Application Engine willen ontdekken.

  • De Workshop Projectverkenning is er voor organisaties die een concrete applicatie-behoefte hebben, en willen weten hoe de Application Engine hierbij ingezet kan worden.
Beide workshops duren ongeveer een halve dag. Kosten in nader overleg.


© CrossmarX 2016 - All rights reserved - voorwaarden