Automatisering is nog nooit zo eenvoudig geweest
 


Op de hoogte blijven?

Uw emailadres:

Meer uitleg

Een nieuwe methode voor applicatie-ontwikkeling

Vernieuwend
De Application Engine is een krachtig, gepatenteerd standaard softwareproduct, waarin alle veel voorkomende software-functionaliteit reeds is ingebouwd. Al het gangbare gedrag van software-applicaties is reeds in de engine aanwezig en hoeft alleen maar geactiveerd te worden. Applicaties komen daardoor sneller tot stand. Zodra inzichten wijzigen kan de applicatie in een handomdraai worden aangepast.

U hoeft alleen te specificeren!
De Application Engine stelt u in staat om op eenvoudige wijze uw eigen software-applicaties te realiseren. U hoeft hiertoe alleen het gewenste gedrag van uw applicatie te specificeren en uw applicatie is gereed. De vormgeving kunt u zelf aanpassen.

De winst
U maakt een maatwerk-applicatie, zonder programmering. Uw applicatie maakt gebruik van gestandaardiseerde softwarecomponenten die robuust en veilig zijn. Kortom, hier wordt het beste van maatwerksoftware en standaardpakketten gecombineerd.

Ondersteuning
CrossmarX biedt een doordachte werkwijze, een gebruikersvriendelijke editor, trainingen en deskundige begeleiding. Ontwikkelaars hebben via Internet direct toegang tot de Application Engine. Als u een vraag heeft, kan een medewerker van CrossmarX altijd direct even "meekijken" en een oplossing bieden.

Wat kunt u er concreet mee?
U kunt starten met een standaard bouwtekening of zelf met uw eigen model beginnen. Een applicatie kunt u direct testen. Als u wilt, kunt u uw applicatie steeds verder laten groeien. Doorlooptijden blijven kort en u kunt snel bijsturen. Zodra inzichten veranderen, past u uw applicatie direct aan en ziet onmiddellijk het resultaat. Dit vergroot uw kans op succes.

Alle soorten applicaties
De Application Engine levert alle gangbare functionaliteit van een moderne (bedrijfskritische) applicatie: gegevens in een database opslaan en uitlezen, verschillende gebruikersgroepen instellen, berekeningen en formules definiëren, of workflow-procedures specificeren. De Application Engine legt u geen werkwijze op en biedt u vrijheid om applicaties naar eigen inzichten te ontwikkelen. U kunt met ieder idee direct aan de slag.

Beheer
U kunt uw applicatie op één van de CrossmarX-servers laten draaien. Wij nemen dan het volledige beheer op ons. U kunt ook de applicatie op uw eigen locatie installeren. De installatie vindt dan automatisch via het Internet plaats.

Standaarden
De Application Engine gebruikt uitsluitend open standaarden, zoals JAVA, XML, SQL en is daardoor robuust, toekomstvast en flexibel. De applicaties zijn standaard uitgevoerd met een eenvoudige vormgeving. Deze kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl met een CSS (heel makkelijk) of met Velocity scripting (moeilijker).

Grote toepasbaarheid
De Application Engine is toepasbaar voor de meest uiteenlopende software-applicaties. De grootste voordelen behaalt u als uw applicatie:

 • één of meerdere databases gebruikt
 • verschillende gebruikers kent met uiteenlopende autorisaties en/of
 • makkelijk en snel aanpasbaar moet zijn
Als blijkt dat standaardpakketten voor uw applicatie niet bestaan of niet (voldoende) tegemoet komen aan uw eisen, dan is de Application Engine een prima alternatief.

Voordelen
De belangrijkste voordelen zijn:

 • een exact passende oplossing, opgebouwd uit standaardcomponenten
 • minder irritatie en meer zelfvertrouwen bij projectleden en gebruikers
 • geavanceerde, makkelijk aanpasbare applicaties tegen lagere kosten
 • korte ontwikkeltijden, altijd direct resultaat
 • eenvoudige installatie, volledig web-based
 • geen technische beperkingen; de software draait op alle gangbare platformen en databases
 • mogelijkheid tot hosting op één van de CrossmarX-servers
 • inzetbaar van single-user tot bedrijfskritische, keten-brede applicaties

De Application Engine is goed bruikbaar in diverse situaties, bijvoorbeeld bij organisaties:

 • die aan het begin van hun automatisering staan,
 • die hun huidige automatisering willen verbeteren, of
 • al veel ervaring (en systemen) hebben, maar makkelijker en tegen lagere kosten aan de eisen van hun veranderende omgeving willen voldoen.

Standaard functies
De Application Engine heeft een groot aantal functies standaard ingebouwd.Klik hier voor een overzicht.

Technische zaken
De Application Engine is gebouwd op basis van gangbare marktstandaarden. Klik hier voor een overzicht van de technische componenten.© CrossmarX 2016 - All rights reserved - voorwaarden