Automatisering is nog nooit zo eenvoudig geweest
 


Op de hoogte blijven?

Uw emailadres:

Voor wie bedoeld?

Het CrossmarX Application Platform is een ontwikkelomgeving voor iedereen met:

 • een Internet-aansluiting
 • gezond verstand
 • de wil om de regie over het automatiseringsproject zelf in handen te houden.

In de praktijk blijkt dat vooral de volgende drie groepen mensen graag met het Application Platform werken

 1. informatie-analisten en functioneel ontwerpers
  Deze groep is doorgaans niet in staat om een werkende applicatie te realiseren. Zij maken een ontwerp en geven dit door aan een technisch ontwerper en een (team van) programmeurs. Sinds de komst van de Application Engine kunnen zij wel complete applicaties opleveren, met alle voordelen van dien: kortere doorlooptijden, minder communicatieproblemen en lagere kosten.
 2. web-vormgevers
  Deze groep is in staat om mooie pagina's op te stellen, maar heeft dikwijls moeite met de realisatie van de achterliggende functionaliteit, zoals database en logica. Met behulp van het Application Platform zijn zij in staat om hun websites te voorzien van geavanceerde functies, die verder gaan dan wat met een doorsnee contentmanagementsysteem (CMS) mogelijk is.
 3. het schaap met 5 poten
  Je vindt ze op de meest uiteenlopende plekken: handige mensen die echter niet de tijd, kennis en budget hebben om voor hun organisatie passende automatiseringsoplossingen te realiseren. Een enkeling kan met MS-Excel of MS-Access een applicatie realiseren. Anderen volstaan met de implementatie van een standaardpakket. Beide oplossingen hebben de neiging om na verloop van tijd te gaan knellen. Het CrossmarX Application Platform heeft dit nadeel niet, omdat de hele applicatie flexibel gebouwd en aangepast kan worden. Kosten zijn vergelijkbaar met de kosten van een standaardpakket, terwijl wel alle voordelen van maatwerk behaald worden.

De mensen in deze drie groepen hebben een grote overeenkomst. Ze weten wat ze willen. Allemaal kennen ze de gebruikers van de applicatie goed en staan er direct mee in contact. In sommige gevallen zijn ze het zelf. Hun focus ligt daarom op het behalen van concreet resultaat, niet op het realiseren van technische hoogstandjes.

Samen met het Application Plaform zijn deze mensen in staat om daadwerkelijk resultaat te boeken. Met extreem korte doorlooptijden en tegen lage kosten. En hoewel ze vooraf weten wat ze willen, blijkt uit de praktijk dat het werken met het Application Platform onverwacht voortschreidend inzicht kan opleveren. Dit betreft niet alleen de applicatie, maar ook de manier waarop het werk in de organisatie uitgevoerd wordt. En dit leidt dan vaak weer tot verregaande optimalisatie van het hele bedrijfsproces.

Bent u een dienstverlener of adviseur, lees dan hier verder.© CrossmarX 2016 - All rights reserved - voorwaarden