Automatisering is nog nooit zo eenvoudig geweest
 


Op de hoogte blijven?

Uw emailadres:

Werkwijze

Werken met CrossmarX betekent voor u maximale vrijheid in de wijze waarop u uw ontwikkelingsproces inricht. U kunt kiezen uit 3 vormen:

  • zelfstandig werken
    U ontwikkelt zelfstandig uw applicatie. Hierbij kunt u gebruik maken van de support van de CrossmarX-helpdesk.
  • gezamenlijk ontwikkelen
    U ontwikkelt de applicatie samen met CrossmarX. Hierbij voert u zelf de activiteiten uit die u wilt en kunt. CrossmarX doet de rest voor u.
  • uitbesteden
    U laat de applicatie geheel door CrossmarX of een van haar partners ontwikkelen. U levert de specificaties aan en voert de acceptatietest uit.
In alle gevallen wordt gebruik gemaakt van de Application Engine. Alle applicaties worden ontwikkeld op een centrale Internet-server. Hier worden ook alle applicaties getest. U heeft altijd toegang tot de applicatie, zodat u constant de voortgang kunt bewaken. U heeft alleen een Internet-aansluiting en een wachtwoord nodig. U vindt alle documentatie on-line. Als u hulp nodig heeft, staat de CrossmarX helpdesk klaar om u verder te helpen.

CrossmarX heeft inmiddels een groot aantal standaard-bouwtekeningen beschikbaar voor hergebruik. Dit maakt het werken voor u nog makkelijker. U kunt de ontwikkeling van uw applicatie starten door uit te gaan van een standaard-bouwtekening en deze op maat te brengen voor uw eigen bedrijfsproces.

In tegenstelling tot de meeste andere ontwikkelmethoden, is er geen point of no return. U kunt net zo lang doorgaan met het aanpassen van uw applicatie totdat het helemaal naar wens is. Aanpassingen blijven makkelijk en kosten niets extra.

Enkele voorbeelden van de schermen waarmee u uw applicatie definieert.© CrossmarX 2016 - All rights reserved - voorwaarden